Dasar Penafian


Penafian

SK Sungai Isap Murni (SKSIM) adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini.

Maklumat yang dikumpulkan adalah bagi tujuan rujukan umum sahaja. Ini tidak bermakna suatu pernyataan yang mengatakan anda tidak akan menemui sebarang maklumat tepat di Portal SK Sungai Isap Murni. Ia hanyalah untuk menyatakan SK Sungai Isap Murni TIDAK menjamin, di dalam sebarang keadaan, kesahihan maklumat di sini. Maklumat/bahan/artikel tersebut berkemungkinan telah pun diubah semula beberapa ketika sebelum anda membacanya.

Kami sentiasa berusaha untuk menerbitkan maklumat/ bahan/ artikel yang lebih diyakini dengan setepat dan secepat mungkin, namun ia tetap masih tanpa jaminan. SK Sungai Isap Murni tidak membuat apa-apa pernyataan atau jaminan berkenaan dengan portal dan maklumat serta bahan terkandung dalam portal ini dan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung, yang berkaitan atau khusus, turutan, termasuk; tetapi tidak terhad kepada kerugian berbentuk kehilangan keuntungan, kepercayaan atau kerugian tak ketara yang lain.

 Webmaster.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s